Tarieven

Hoeveel kost fysiotherapie?

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft waarin fysiotherapie is opgenomen, wordt de behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed. 

Weet u niet zeker of u recht heeft op vergoeding? Neem contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de voorwaarden.

Fysiotherapie Totaal: de tarieven van 2017

Zitting fysiotherapie € 32,00
Fysiotherapiebehandeling aan huis € 45,00
Screening (DTF) € 15,00
Screening intake en onderzoek   € 54,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,00
Intake na verwijzing aan huis € 55,00
Eenmalig fysiotherapeutisch rapport € 32,00
Uitgebreid fysiotherapeutisch rapport € 55,00
Niet nagekomen afspraak € 32,00
   

NB; deze tarieven gelden alleen wannneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer uw vergoeding van het afgelopen jaar al verbruikt is. Tevens gelden deze tarieven voor clienten die verzekerd zijn bij zorgverzekeraars waar Fysiotherapie Totaal geen contract mee heeft,

 

Wordt die behandeling ook vergoed?

Holistische therapie? Ja.

Deze methode is onderdeel van een normale fysiotherapiebehandeling en valt onder de noemer ‘ontspanningstraining’. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan heeft u recht op vergoeding van de kosten van de holistische therapie.

Sportmassages? Ja.

Een massage is een onderdeel van een normale fysiotherapiebehandeling. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, dan vallen in principe ook de kosten van de sportmassage hieronder.

De 4xT-methode? Ja.

Easy taping en de 4xT-methode zijn onderdeel van een normale fysiotherapiebehandeling. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan vallen ook deze kosten hieronder.